HTML

Ugocsa Nobilitas

A nemesek országának nemes sajtója. Kíméletlen őszinteség liberálnáci és nemzetikommunista tollakból. Komolyan.

Honunk atyái; Csampa Zsolt

2009.02.04. 21:25 :: Kurtz ezredes

Mindenkinek ismerős a „Csodacsatár” című klasszikus magyar vígjáték, amiben a teljesen hétköznapi főszereplő egy gépen utazik az Aranycsapattal, és egy fatális véletlen folytán valami dél-amerikai szemétdombon őt is csapattagnak gondolják? Szegény Pongrácz Imre – alias szvingtóni – el sem tudta úgy fingani magát a filmben, hogy abból ne legyen gól, pedig a szerep szerint soha addig még gömbölyű tárggyal sem találkozott élete folyamán.

Csampa Zsolt Képviselő Úr kezeiben valószínűleg azért nem változik minden törvényjavaslat papírja arannyá, viszont nagyjából ő is úgy került be az Ország Házába, ahogy annak idején fent említett főhősünk a Maracanába.

1992 igen kíméletlen esztendő volt. Déli határainknál dörögtek a fegyverek, a rádióból pedig mindenfelé Dr. Alban és az Áj láv júh üvöltött. Alig 18 éves hősünk viszont friss bolti eladói képesítésével zsebében joggal gondolta úgy, hogy nem fog élete végig szalámit szeletelni a Meinlben. Az elhatározást természetesen tettek követték. Ki emlékszik még 1997-re? Mamamamamamamacarena, meg akkor gurítottak az azóta hál istennek jobblétre szenderült jugók egy hetest az Üllőin, na szóval ez a év még arról is nevezetes, hogy hősünk – valószínűleg egyedüliként – belépett az Ifjúsági Demokrata Fórumba. Egy rövid, egészségügyben eltöltött kitérő után 2000-ben végre következhetett a – Filló Páltól ellesett – esti érettségi. Rendkívül halkan jegyezzük meg, hogy az Ugocsa nagy része ekkor már rendelkezett ilyenfajta végbizonyítvánnyal, bizony-bizony van amiben megelőztük Zsoltit. Csampa képviselő úr valószínűleg teljesen megrészegülhetett a tanulás mézédesen csábító erjedt nedvétől, esetleg csak a 2002-es választásokon szerzett parlamenti mandátum telítette el kellő mértékű önbizalommal, mindenesetre ebben az évben jónak látta végre egy felsőoktatási intézmény padjait koptatni. Az óvoda – és tanítóképző sajnos nem nyerte el tetszését, így alig egy év múlva már a ZMNE Biztonság-Védelemigazgatás szakán találjuk, amit azóta is lelkesen végez. Ja, azóta természetesen már áttornázta magát a Fideszbe, így reméljük, hogy egyszer a honvédelmi minisztersége is komolyan szóba jön majd. Nyelvtudás: Ismeretlen. Ne keseredjen el! Egy kis ambícióval Önből is lehet Csampa Zsolt! Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!     

 

Szólj hozzá!

Címkék: képviselők csampa zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://ugocsa.blog.hu/api/trackback/id/tr35923233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.