HTML

Ugocsa Nobilitas

A nemesek országának nemes sajtója. Kíméletlen őszinteség liberálnáci és nemzetikommunista tollakból. Komolyan.

Formális frakció a normális Magyarországért

2009.03.24. 01:21 :: Gudea enszi

     Magyarországon most fog beütni a teljes csőd. Nem elég, hogy köbválság van, és úgy sokasodnak a munkanélküliek mint tagek az új Volvo buszon, a haza iránt teljesen érzéketlen Gyurcsány Ferenc most sokakat teljesen padlóra küld. S mindezt nem hosszú hónapok Veres Jánossal közösen elkövetett fenomenális válságkezelésével, hanem egy röpke hatalomból kilépéssel. Mihez kezd most az a sok ember, aki abban találta meg élete értelmét, hogy rendszeresen kivonul az utcára, és Gyurcsány fejét követeli? „– Gyurcsány takarodj!” „ – Rendben.” Lehetetlen állapot. Munkából hazaérve ismét nem marad más, mehetnek tévét nézni. Sokat tudna rontani a fáberkárolyok egyébként is mikroszkopikus méretű hitelén, ha most majd Bokros Lajosban látnák meg a nemzethalál letéteményesét. Mindenesetre minket is érdekelt, hogy mi lesz a közeljövőben, úgyhogy külföldi tudósítónk elzarándokolt Delphoiba, a szakmai minőségéről elhíresült görög jósdába egy kis információért. Az áldozati szegfű oltárra helyezése után a Püthia készséggel állt szolgálatunkra, és szavai megvilágították előttünk a közelmúlt nagy kérdéseihez tartozó válaszokat is.

7 komment

Címkék: politika magyar mdf dávid ibolya bokros lajos

Honunk atyái; Herényi Károly FÜGGETLEN képviselő

2009.03.23. 22:19 :: Kurtz ezredes

A honunk atyái rovat mai kiadásában végre szemezgetünk az Országgyűlés FÜGGETLEN padsoraiból is. Mai kiválasztottunk egy igazi szaki, akire büszkén nézhet fel valamennyi egyszerű dolgozó.

1 komment

Címkék: mdf herényi károly független

Rendkívüli Hírek

2009.03.12. 00:12 :: Kurtz ezredes

Ma útjára indítjuk végre az Ugocsa Nobilitas testvérlapját, amely a rendkívül furcsa, mégis sokaknak oly kedves 90-es éveket vizsgálja majd tetőtől talpig, a tőlünk megszokott tudományos alapossággal. Hubba-Bubba rágó? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Politika, sport, zene, tévé, mozi, mindennapok, szigorúan szubjektíven. Kibővült szakértői gárdával. Várunk minden kedves olvasót nagy-nagy szeretettel.

http://90es.blog.hu/

 

Szólj hozzá!

Szeretett barátaink; Michigan

2009.03.06. 18:59 :: Kurtz ezredes

 

Helyreigazításnak adunk helyt először és remélhetőleg utoljára az Ugocsa történetében. Súlyos és megbocsáthatatlan technikai hiba folytán ez az egyébként nagyszerű vidék rossz mappába került, így munkatársaink – bármennyire is értetlenkedtek – kénytelenek voltak kedvezőtlen színben feltüntetni ezt a csodás államot. Fogadja mindenki legőszintébb bocsánatkérésünket.

Szólj hozzá!

Olvasói hozzászólások

2009.03.05. 03:02 :: Kurtz ezredes

2009.01.10. 11:06 · Buga_Jakab

Zavarbaejtő helyzet. Ha anyázni kell, azt tudja az ember, de most tétova jó érzéssel nézelődök.

 Ezt megtesszük mi helyetted. Szerbek a jó kurva anyátokat!!!

 

 2009.01.20. 17:13 · bence84

 Nagyon jók a cikkek, jókat nevetek, ne hagyjátok abba! Hajrá! :)

 Olyannyira nem fogjuk, hogy a jövő héttől az Ugocsa mellett elindítunk egy specializált szakblogot is.

 

 2009.01.28. 08:25 · Url: http://tomkeller.blog.hu · [TOM KELLER]

 Én német tanárokkal teli gimibe jártam, ahol megtapasztalhattam az általad leírt jelenséget, a tanárok sok esetben értetlenségüket fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy a magyaroknak miért van ennyi nemzeti ünnepük és ezeken miért ÉNEKLIK A HIMNUSZT!!!?

A másik ilyen dolog a történelem órákhoz kapcsolódóik, folyton kijavításra került a MI EZT MEG AZT TETTÜK az ADOTT NÉP EZT MEG AZT TETTÉRE .Na jó ez lehet egyszerű objektivitás is, de érezhető volt, hogy a történelmet , mint másokról szóló históriáknak tekintik sokan , nem pedig a közös előzményeiknek.

 Azért ismerjük el, hogy Angie mama szebben küldte el Ferit a picsába, mint Horn Gábor. Lehet, hogy ez a gyógyulás kezdete?

 

 

2009.02.14. 16:21 · lump

 Nyitva a szem, mozog a száj, de agy pajtás már rég elmenekült! Ugye Percy?

 Könnyű nektek onnan, a hármashalmos eurók földjéről…

 

 2009.02.14. 18:33 · öntelt radírpók

 jó írás

 Hát tudunk mi rosszat, most őszintén?

 

 

2009.03.04. 23:31 · MacPhisto

 Nézzük, hogyan realizálódik az ún. hagyományos értékrend az amerikai dél zászlóshajójában, Texasban.

Az államban háromfajta embertípus található: a fehérgalléros, a kékgalléros és a maxikói menekült. Amikor nem az unokatestvéreikkel paráználkodnak, a kékgallérosok a mexikóiakra vadásznak, hogy megőrizzék a fehérgallérosok nyugalmát. A fehérgallérosok nagyon hasznos dolgokkal vannak elfoglalva, amelyek az emberiség közös javát szolgálják: az egyik az olajlobbi, amelyikkel megakadályozzák, hogy környezetbarát hajtóanyagokat használhassunk, a másik a fegyverlobbi, amivel más kontinensen futtatják az olajlobbit.

Az állam fővárosa nem Houston, netán Dallas (ami amúgy egy préri, egy darab múzeum van benne, amelyik Bobby Ewing parókáját mutatja be), hanem a poros kis Austin. Ennek a sötét, elmaradott államnak - amit egyébként erőszakkal oroztak el Mexikótól - a büszkeségei Lyndon B. Johnson elnök, aki a XX. század második felének egyetlen haladó szellemű (persze keleti parti, katolikus) elnökének életét kioltó merényletet követően - ami hogy, hogy nem éppen Dallasban történt - került hatalomra, demokratikus választás nélkül, valamint George W. Bush, aki választási csalással érte el ugyanezt. Hogy mi a közös a texasi gyökereken túl? Nos, a nemzet két legsikertelenebb háborúja fűződik kettejük nevéhez, Vietnam és Irak.

Texas természetesen egyéb nevezetességeket is kínál. Az állam nevezetessége a NASA űrprogramja, amelyben azonban csak neves keleti és nyugati parti egyetemeket végzett szakemberek működtetnek. (Állítólag egyik sem beltenyészet házasságból született, ezért a texasiakhoz képest érthetetlenül magas az intelligenciahányadosuk.)

Itt székel a pofátlanul America's Teamnek hívott kupleráj, Jerry Jones tulajdona, a Cowboys. A Cowboysról annyit érdemes tudni, hogy útonállóként kifosztották a Minnesota Vikings csapatát, majd ebből nyertek pár bajnokságot. Azóta se kép, se hang. Van itt egy szintén Minnesotából lopott termék, a Stars. Erről a csapatról annyit érdemes tudni, hogy történelmének legjobb csatára Michiganben született, legjobb hátvédje szintén Michiganben született, a legjobb kapusa pedig a michigani egyetemre járt. Itt található még a Rangers és a Mavericks székhelye is. Utóbbiról annyi elég is lesz, hogy ma nemcsak a csapat legnagyobb sztárja, de az egész állam németül beszélne, ha a "Demokrácia fegyvertára", azaz Detroit nem menti meg belterjes seggüket a világháborúkban.

Többször nekifutottunk írásodnak, és bár nemcsak Ike-ot és Dallas 75 kibaszott jó múzeumát hiányoltuk belőle, mégsem fogunk itt belekötni semmibe. Legyél már egy kicsit rossz kisfiú! Ebben a kurva országban úgyis csak a Bárándy-klán lesz a tűz közelében, ha a fene fenét eszik is. Texas király hely, SUV-val kivégzésre járni meg még királyabb. Ne legyen már a világ minden jó dolgának elrontója az a szerencsétlen Társaság a Szabadságjogokért gittegylet!

 

1 komment · 1 trackback

Gyűlölt ellenségeink; Michigan

2009.03.04. 21:55 :: Kurtz ezredes

Legnépszerűbb sorozatunk végre kikukkant néhány, Európánál jóval szánalmasabb és szerencsétlenebb kontinensre. Sokat töprengtünk rajta, hogy valami lámahúggyal átitatott indiántelepen, vagy mocsárlázas afrikai kunyhón köszörüljük-e éles nyelvünket, de ráeszméltünk, hogy az általunk talán legjobban utált környéknek van a legkevesebb hátra. Detroit ugyanis – a mai áldozatunk ékessége – legkésőbb június 30-ig bezár.

3 komment

Címkék: sport amerika detroit hoki michigan

Üzleti Biblia

2009.03.01. 17:25 :: Kurtz ezredes

Ön elfoglalt üzletember? Munkája mellett nincs elég ideje a Szentírás tanulmányozására? Mégis szeretne képben lenni vasárnap Németh Sándornál? ÖNNEK készült az Ugocsa Nobilitas legújabb projektje, a Business Biblia!
Amit kínálunk:

  • Modern üzleti nyelvezet, mely könnyed megértést garantál az ódon fogalmazásmód ellenében.
  • Történelmi hitelesség
  • Magyarázatok, melyek az ÖN hétköznapi üzleti kapcsolataiban is követendőek lehetnek
  • Vallásos szemléletmód
  • Teljesebb, mélyebb hitélet
  • Hack Péter ajánlásával!

 

1 komment

Címkék: vallás business manager vezetők istentisztelet üzleti biblia

Lehet máshol a politikus

2009.02.25. 18:00 :: Gudea enszi

Déja vu érzésem van. Magyarország alapjáraton olyan hely, amely valami misztikus oknál fogva betegesen szeret visszanyúlni a múltjához. Vagy azért, hogy sokadszor is elsirassa a Balsorsot, amely megszaggatta Nemzetünk testét, vagypedig azért, hogy különleges érzékkel lépjen bele újra abba a szarba, amit egyszer már laposra gyúrt. Ez a mostani múltelőcincálás azonban mégis más. Az SZDSZ megkezdte a kampányt. Újra itt van hát az ügy, ami összehoz minket, beszélgetéseket csihol, életet pezsdít. Immár negyedik alkalommal izgulunk, figyeljük egy emberként hogy meglesz-e az 5, bejut-e a parlamentbe a liberális gárda, amely jelét tekintve Auchan, mégis sokkal inkább a politikai pártok Tesco-ja. A minőségnek hazudott, kék címkés, jogvédőgázos-vákuumcsomagolt fost már csak most kell kibírnunk, és 2010 tavaszán ígérjük utoljára dugaszolják majd el vele az érzékszerveinket.

1 komment

Címkék: jövő választás szdsz fodor gusztos gulyás mohácsi

Rövidhírek

2009.02.20. 21:50 :: nilsholgerson

Ismeretlen elkövetők ma kora hajnalban behatoltak egy kiemelt fontosságú katonai objektumba, és nagy mennyiségű fémhulladékot tulajdonítottak el. A létesítmény védelmét egy civil biztonságtechnikai cég látja el, az általuk alkalmazott őr viszont semmi érdemlegeset nem észlelt a rablás feltételezett időpontjában.

Garamvölgyi László dandártábornok elmondta, hogy az ORFK  5 millió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel, és külön nyomozócsoportot hozott létre az ügy megoldására.

 

Szólj hozzá!

Címkék: megélhetési bűnözés rövidhírek

Pom Pom meséi

2009.02.20. 21:38 :: nilsholgerson

Egy szép napon Picúr, mikor az iskolába sietett, gondterhelten nézett körbe, majd egészen zsebe legaljáig bekukucskált, de sehol semmi, hát hiába, nem lelte meg lakáskulcsát. Pom Pom egy közeli fán billegett éppen fel és le, fel és le, mikor meglátta Picúrt.
- Szia Picúr, mi baj lelt? Mit keresel ennyire gondterhelten?
- Eltűnt a lakáskulcsom, pedig emlékszem, ide tettem.

3 komment

Címkék: pom pom politikai korrektség megélhetési bűnözés