HTML

Ugocsa Nobilitas

A nemesek országának nemes sajtója. Kíméletlen őszinteség liberálnáci és nemzetikommunista tollakból. Komolyan.

Olvasói hozzászólások: A blog használati utasításával

2008.12.11. 18:35 :: Kurtz ezredes

Örömmel jelentjük, hogy ismét sikerült megemberelnünk magunkat a sok nem tetsző komment ellenére, és igyekszünk adni egy esélyt kedves olvasóinknak. Először úgy gondoltuk, elhajtjuk azt a sok hülyét a francba, de beláttuk, mégsem lenne igazán tisztességes. Mivel a jövőben tervezünk hasonló „olvasói hozzászólások” blokkot, így már nem lesz sok kegyelem. Többet nem fogunk magyarázni, tessék visszaolvasni!

groovejet 2008.12.03. 08:44:54

szerintem le kéne szállni a lóról és akkor minden rendben lesz

 

A lovat megvettük, szabályos szerződéssel! Pont az olyan barmok hozzák ezt fel lassan 1200 év távlatában is, akik providenttel veszik meg a sok olcsó tanszert a gyereknek.

Ugocsa

bngr 2008.12.03. 18:04:14

na ez még jobb,ok ha valaki gyuloli a szlovákokat és ha van rá oka akkor gyulojje,na de a csehek hogy mit keresnek itt,gyulolt ellenség,LOL,még csak nem is a szomszédaink,mi okunk lenne gyulolni a cseheket,azért mer 100 éve volt valami
omg...

 

Szégyelld magad! Horn Gábor nevében mondjuk. Ocsmány dolog egy ilyen szabadelvű embertől, hogy a szerencsétlen románokra egy sort sem írsz. Őket ki védi majd be? Az In-Kal? Csúnya bngr!

EZmegaz 2008.12.07. 09:52:07

Bravo! Innen már nincs lejjebb! Harris egy idióta tömeggyilkos volt, aki harcászati célok nélkül, kizárólag a sértett önérzet és a primitív bosszúvágy kielégítésére bombáztatta a teljesen védtelen német városokat. Ha a történelemben elmondható volt az, hogy örgegek, gyermekek, asszonyok, na akkor ez az a helyzet volt.
Várom mikor elmélkedtek Mengele hősiességén,Sztalin és Pol Pot humorán.... Nekik is volt!

Köszönjük a dicséretet, ezek szerint elértük célunkat. Esetleg egyszer nézz utána, miért nem lehetnek harcászati céljai a stratégiai bombázásoknak védtelen német városok felett. Sajnos a Haladó Emberiség Vezérét meg azt a bűbájos kis embert már feldolgozták. Mengelétől még mi is félünk. Nem merünk beletenyerelni, mit művelhetett azzal a sok kis indián lurkóval.

Ugocsa

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2008.12.07. 12:05:10

Nem értem. Mi köze a blog címének ehhez a témához? Mi a célja a blognak?

 

Te voltál az, akit még azok után sem volt szívünk elküldeni a fenébe, hogy évekig szopattak minket azzal az ezer éve kifingott ragrengeteggel. Összefoglaljuk hát valamennyi célunkat. Elsődlegesen szeretnénk az összes idelátogató SZDSZ-es szemében náci, Jobbikos szemében libsi, Fideszes szemében komcsi, MSZP-s szemében pedig fasiszta lenni. Csak remélni tudjuk, hogy ezek mellett tényleg lesz egy vékonyka réteg, akit talán még szórakoztatnunk is sikerül. Szeretnénk néha gondolatokat ébreszteni az arra érdemesekből, aki meg nem érdemes arra, az inkább itt vezesse le frusztrációit, mint valami középső-csoporttal teli zebránál. Ezek mellett csajozni és meggazdagodni is szeretnénk vele, de ez már másodlagos.

 

Ugocsa

sunshinetrip 2008.12.07. 12:15:18

Kedves Cikkiro,

A stilusod pontosan olyan, mint az egyik mult heten olvasott harmadikos gimis dolgozate. Kerlek keresd meg az ajtot, es kivulrol csukd be.

A tartalomrol viszont egyszeruen nem erdemes beszelni:D Dobbenetesen buta vagy, de legalabb vegre rohogtem egy jot..

Koszi!

 

Kedves sunshinetrip

Mondanánk, hogy pont a magad fajták miatt nem süllyedtünk le a történelemtanári szintig – ez az ajtós dolog is rettenetes, te így zavarod ki a vásott kölkeidet a folyosóra? Hát nagyon égő – pedig biztos jól eltengetnénk öreg napjainkat abból a sok rúd szalámiból, amit az a bozontos-pápaszemes kókler vezéretek zsarol ki a költségvetés bugyraiból. Egyszer eljön az igazság pillanata, és lesz egy olyan kisdiákod, aki csukott szemmel megkülönbözteti majd az Avro Lancastert a Short Strilingtől meg a Hallifaxtől, ott rád tör elfojtott lelkiismereted és megvilágosodsz! Teljesen értelmetlen dolog nyomatni ezt a sok faszságot az óráidon. Utolsó mondatoddal azonban elérted, hogy megbocsátunk neked, te hű rajongónk leszel.

 

Ugocsa

 

Turulultra · http://TURULULTRA 2008.12.07. 13:39:42

VESZEN TRIANON..ÉLJEN A GÁRDA ÉS A KEVERT..AKIK EZT AZ OLDALT ÍRJÁK HAZAÁRULÓK ÉS NBH ÜGYNÖKÖK, AKIK AZT A CÉLT KAPTÁK A KOMCSIKTÓL HOGY ALÁÁSÁK SZENT HARCUNKAT A HAZA FELEMELÉSÉÉRT..

 

Peti te meg menjél már a picsába baszdmeg, angolozz vagy vezess!

 

Ugocsa

 

Nasle 2008.12.07. 10:24:28

Fogalmad sincs a cseh kultúra, irodalom és művészetek értékeiről.
Ja és ahhoz képest, hogy a csehek is hasonló módon álltak a rendszerváltáskor, mint mi, jelenleg egy átlagos cseh ember fizetése ötszöröse a miénknek, viszont az áraink egyformák, szóval lehet, hogy van mit tanulni a hülye csehektől...
Ebben a szaros országban ugyanis mindenki céltalanul teng-leng, ott legalább érezhető valami fejlődés. És nem a levegőbe beszélek, mivel félig kint élek...
Ja és a legundorítóbb, hogy ha már az angolokat, franciákat, meg a hottentottákat szidod, hogy milyenek, talán észrevehetnéd, hogy a magyarok meg bizony olyanok, hogy utálnak mindenkit maguk körül, nem csak a külföldit, egymás hátába is simán belevágják a kést, semmi összetartás, meg jó értelemben vett haza tudatunk nincs, ezér nem is lesz semmi jó itt sohasem...

 

A mi fizetésünk a zsidók megérkezése óta ötszöröse a csehekének, kaptunk még fejenként egy-egy tót rendszámos Hummer-t is, szóval sokkal magasabb rendűek vagyunk a knédlizabáló sunyi Koller-rajongóknál. Mi magyarok egyszerűen tökéletesek vagyunk, nem is értjük, mi a szart akarsz ezekkel. Érdekes, hogy felhozott tényeinket meg sem próbáltátok cáfolni. Egy kis fantáziát már ezekbe a sótlan kommentekbe!

Ugocsa

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ugocsa.blog.hu/api/trackback/id/tr24817625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása