HTML

Ugocsa Nobilitas

A nemesek országának nemes sajtója. Kíméletlen őszinteség liberálnáci és nemzetikommunista tollakból. Komolyan.

Rendkívüli hírek - Kisó szép!

2009.01.08. 05:22 :: Gudea enszi

Hosszan tartó, szemérmetlen csalás lepleződött le tegnap délután! A VIVA Tv az egész országot lóvá tette!

     A zeneadó eddig trükkök százaival, rossz sminkkel, előnytelen megvilágítással, agyatlanságot tükröző konferálások, és buta nézések ráerőszakolásával éveken át elhitette a gyanútlan nézőkkel, hogy Kisó csúnya, és semmi sincs benne, amit egy férfi egy nőben megkívánhat. A Stop.hu-nak tartozunk köszönettel azért, hogy ezt hamis és gonosz képet lerombolta bennünk, és rávilágított, hogy Kisó valójában szép, mi több, sugárzóan szép.

Egyébként Kisó úgy érzi, lezárult egy korszak az életében. Vélhetően megérett arra, hogy magasabb szakmai szintre lépjen, s ezért 28 évesen úgy döntött, hogy elhagyja a 9-13 éves nézőket megcélzó csatornát. Úgy tűnik, nem kell sokat loholnia az új lehetőség után. Információink szerint Papp Rita máris megkereste egy 12-15 éves gyermekek számára készítendő közös műsor tervével. A művésznő érdeklődésünkre elmondta, hogy nagy segítséget jelenthet majd Kisó tapasztaltsága e téren.

 

Szólj hozzá!

Címkék: viva szép kisó

A bejegyzés trackback címe:

https://ugocsa.blog.hu/api/trackback/id/tr96864812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása