HTML

Ugocsa Nobilitas

A nemesek országának nemes sajtója. Kíméletlen őszinteség liberálnáci és nemzetikommunista tollakból. Komolyan.

Gyűlölt ellenségeink; a magyarok

2008.12.09. 16:42 :: Gudea enszi

Sajnos az elmúlt napokban azt kellett tapasztalnunk, hogy olvasóink többségéből teljesen hiányzik a szükséges önkritika és az éleslátás, hogy az álszent fajankókról már ne is szóljunk. Az értetlenkedő, és az egyoldalúságot sérelmező kommentek hatására úgy döntöttünk, hogy a magunk módján megpróbálunk tenni a tömegek szellemi felemeléséért, és segítünk a rovat megértésében. A „Gyűlölt ellenségeink” stábja ezúttal nem mozdul ki Szent Hazánkból, hanem itthon néz körül. Hátha így nektek is könnyebb lesz.

Erre a posztra természetesen nagyon készültünk. Az igyekezet hevében azonban vita támadt köztünk, hogy ki írja meg, és egyre távolabb kerültünk a kompromisszumtól. Hamarosan elfajultak a dolgok, és annyira óhajtottuk látni egymást, mint a bronzérmes szerbeket amint éppen a román-szlovák döntőt figyelik. Emiatt végül feloszlott a szerkesztőség, és örök haragban váltunk el egymástól.

A szomszédod tehene.

Úgy tűnt, hogy az Ugocsa Nobilitas rövid és velős karrierje véget ért, de röviddel ezután jött egy SZDSZ-közeli izraeli befektető, aki  fillérekért megvette az egész kócerájt, és mostantól ő alkalmaz minket.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarok irigy széthúzás

A bejegyzés trackback címe:

https://ugocsa.blog.hu/api/trackback/id/tr92813310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása