HTML

Ugocsa Nobilitas

A nemesek országának nemes sajtója. Kíméletlen őszinteség liberálnáci és nemzetikommunista tollakból. Komolyan.

Az év tévés királynői

2008.12.10. 05:43 :: Kurtz ezredes

Közeleg az év vége, és a karácsony/szilveszter idejét mi is zabálással és vedeléssel tervezzük eltölteni – nem biztos, hogy sok időnk lesz az oldalra – így megkezdjük a szokásos díjkiosztót. Ma az év legjobb tévés hölgyeit díjazzuk. Sajnos ez a zsidó hatalomátvétel, amibe beleszaladtunk, máris kezdi éreztetni hatását. Mivel az egész szerkesztőség ordenáré verbális kultúrában szocializálódott – tehát nem mi tehetünk róla – ezért minden kategória után odatettük, hogy picsa. Ezt a tolmács a megjelenés előtt lefordította a felügyelő-bizottság ortodox rabbijának is – valami mojse izé Hebronból, a tulaj rakta be ide, hogy ne lásson több palesztint az öreg – és ő rosszalló fejcsóválás közepette, az Ószövetségre hivatkozva mindet kihúzatta. Szerencsére délután volt már, és mire a szövegbe is beleköcsögölt volna, lement a nap – ezt az elvarázsolt barmot, nem is péntek volt, hanem kedd – reméljük azért élvezhető lesz.

Híradós      :

Ez a kategória aztán igazán különleges. Egyrészt ugye ide nem lehet bezsuppolni olyan ostoba, műveletlen parasztokat – képzeljük el, mit lépne mondjuk Palotás Petra, ha kijönne a súgógépen a Burkina Faso szókapcsolat – akikből a csatorna sztárjai állnak. Másrészt jól kell kinézniük, mert akkor a sok híréhes nyálcsorgató férfi nem kapcsol át valami másra. Az okos ugyanakkor jó nő Csernus doktor illuzórikus képekre fogékony elméjén kívül nem sok helyen fordul elő, így ilyen elvárásaink nekünk sincsenek. Természetesen félre ne értse senki, nem azt állítjuk, hogy bárki bekerülhet ide. Biztos több nyelvet beszélő diplomás luvnya az összes, de napjuk alapvetően nagyrészt érdektelen hírek bogarászásával telik, amit aztán este felolvasnak egy monitorról. Nem az a hivatás, ami ne kezdene ki egy magát értelmesnek gondoló nőt. Kis töprengés után ilyen-olyan okok miatt kiebrudaltuk a nem országos tévéket, így maradt a 3 fő adó. Erős Antónia jó ugyan, de mégis túlságosan Kleopátrára emlékeztet, és ne legyen már egy ilyen szamártejben pancsoló nőci a győztes (az igazság az, hogy új tulajunk ezredparancsnok volt, és csak a puskatávcsőben szeret egyiptomit látni a Keserű Tavak másik oldalán, ezért Antónia bocs, de ez most nem jön össze). Máté Krisztina nem elég jó nő, ráadásul állandóan ott van mellette az az unott férje, akivel igazán közölhetné már valaki, hogy kurvára nem kötelező pont híradót vezetni, ha ennyire nem akar. Iparilag is búvárkodhat valami szennyvízcsatornában például. Várkonyi Andrea nagyon bejön mindannyiunknak, de egyrészt méltatlanul keveset szerepel, másrészt állítólag nem szereti, ha előnyös külsejét emlegetik – ez milyen dolog már, mi talán megsértődünk, ha az eszünket dicsérik? – ráadásul a végén nem összejött azzal a szánalmas, elviselhetetlen, ripacs Bochkorral? Az M1-ről Kiss Gabi teljesen pozitív emlékeket ébreszt bennünk, de mégsem ő a csatorna fő híradós arca, úgy voltunk vele tehát, hogy legyen D. Tóth Kriszta a győztes. Csinos, kellemes, habár külföldi férje van, legalább nem dél-olasz – mint egyes kolléganőinek – hanem angol. Amióta viszont egy csendes és lapos esti híradóban benyomta Arkansas-ra, hogy „eörkenszaú”, kifejezetten rajongunk érte. Végre valaki, aki nem a Rigó Utcából tette be azt a formás kis seggét a Szabadság térre, király csaj na!

 

Ismeretterjesztő      :

Itt komoly nézeteltérések voltak közöttünk. Nils Holgersont – aki az érettebb korosztály rajongója – hamar leugattuk, hogy viheti a Kudlik Juliját kézen fogva a Zserbóba meg az Operába, de ide nem. Ezután valaki felvetette azt a Charlotte akárkit a Brainiacból. Abban hamar megállapodtunk, hogy mindegyikünk felolvasztaná a hűvös mosolyt a csinos pofikáján, de összességében nem csinál mást, mint különféle angol parasztok hülye leveleit olvassa fel, akiket aztán jól lealáznak. A műsort egy zsugorított Selanne-imitátor vezeti, úgyhogy legyen valaki más. Ekkor szinte egyszerre világosodtunk meg. Hát persze, hogy lehettünk ennyire ostobák? Naná, hogy Kari Byron lesz az év ismeretterjesztője. Átugorva a csinos/kedves/okos/aranyos/lehetvelehülyéskedni részt, egy dolgot komolyan kiemelnénk vele kapcsolatban. Lehet akármennyire jó nő, egy férfinak baromira frusztráló, amiket csinál. Tudat alatt ezért nem gondoltunk rá előbb. Az ember szereli a ház előtt azt a rohadt kocsit, mert már megint bedöglött. Három órája matat a vízpumpával meg a hengerfejekkel, aztán sárgaangyal szerkóban belibben a képbe ez a kedves kis tündérke és huncut képével húsz másodperc alatt megold minden problémát. Mi meg ott égünk mellette a gyerek és az asszony előtt. Hát ki vágyik erre most őszintén?

Főzőcskés      :

Sajnos a felügyelő-bizottságunk mind igazi zabagép zsidóból áll – csak úgy gurulnak a maceszgombócok mindenfelé – így nem merjük megkockáztatni, hogy egy siksze főzőcskést tegyünk be ide. Érzékeltették velünk, hogy a Nigella Lawson, Stahl Judit, Raj Ráchel hármasból válasszunk, ha nem akarjuk keresztyén és remélhetőleg még szűz  leányunkat a zsinagóga kötőanyagaként viszontlátni. Nigella régi nagy kedvencünk, igazi MILF, a leggazdagabb – bár ki tudja, Rajék hogy állnak anyagilag – és a legjobb nő a hármasból. Állítólag tényleg a saját kreálmányait kotyvasztja, de alig három év, és sajnos már szolid 50-es lesz. Stahl az ő hazai klónjaként funkcionál, viszont nemcsak másol, hanem egyesek szerint pofátlanul le is nyúl dolgokat tőle. Annyira nem is jó, annyira nem is gazdag, annyira nem is fiatal, jó fejnek meg aztán egyáltalán nem jó fej. Ráadásul Magyarország valaha volt legjobb és legobjektívebb sajtóterméke is kiültette már a szégyenpadra. Marad hát Ráchel. Eleinte idegesített minket állandó röhögcsélése, de aztán jobban megnézve ismét csak magunkat kezdtük szégyellni a szívtelen rosszindulat miatt. Megelőzve minden altesti utalást kijelentjük, hogy kifejezetten helyes csaj. Szerintünk a Magyar Gárda összes hímtagja feltenné neki a „Ja hát nekünk a vallásos zsidókkal semmi bajunk sincs, ők jó fejek” lemezt, és jól megrotyogtatná a sóletes köcsögöt a lassú tűzön. Miután kicsit jobban belemerültünk a műsorába, szinte ostoroztuk magunkat. Nemhogy helyes csaj, de talán az összes kategória-győztes közül róla mondjuk biztosra, hogy tényleg szereti, amit a kamerák előtt csinál. Igaz például Geronazzo Máriát nem próbáltuk sehova beszorítani.

Irritálóan hülye     :

Kétséget kizáróan itt a legnagyobb és legszorosabb a mezőny. Aki most ide Borbás Marcsikat meg hasonlókat követel, annak kipeckelnénk a szemét és valami perverz archívumban leültetnénk az eddig leadott összes – Százból egytől a Dominódöntögető show-ig – bulvár rettenet elé. Igyekeztünk alaposan megvizsgálni a teljes magyar médiagépezetet az utolsó csavarig. Az összes betelefonálós szarság delegált egy résztvevőt a mezőnybe. A Vivatv-re külön vizsgálócsoportot állítottunk fel, és találtunk is titkos esélyeseket. A pina amelyik a Blikkben kezdte, most meg összeszedte a nótenkszes gyökeret elég ígéretesnek tűnt. A sok kutakodás után ismételten rá kellett jönnünk, a világ nem látott olyat, hogy itt ne az egyik fő kereskedelmi csatorna soraiból kerüljön ki a győztes. Szekeres Nóra legalább gyerekkorunkból szép emlékeket ébreszt, Gombos Edina viszont megfelel minden kritériumnak. Irritáló, tudálékos, buta, kubai férje van, ráadásul állítólag ő záratta be a dugnámos blogot is, mert dugták volna – a korábban ismertetett „Várkonyi-szindróma”. Az ertéelben nyüzsögnek az ilyen Gombos félék, nem is értjük, honnan bányásznak elő ennyit. Sajnos a nagy részükről nem sokat tudunk. Maúnika tökéletes választás lenne, de valójában szeretjük az ilyen anyáskodó típusokat, a Vágó István pótlék legalább tényleg dögös, Barabás Évike meg már öreg, őt még nekünk sincs szívünk itt csesztetni. Valkó Eszter akkora lúzer, hogy „színésznőként” nem is a retekklubon, hanem már főként a Cool-on kell égesse magát. Lilu agresszív, okoskodó, nyomulós, egyáltalán nem jó, csak idióta műsorokban jelenik meg és már a hangjától kiütést kapunk.  Igaz, az Ildikó tényleg nem valami király név, de a Lilura még annyi mentsége sem lehet, hogy nem maga választotta. Ennyi minden ellen nem találtunk érveket, úgyhogy ő nyert és kész.

Meterológus (innen a győztes iránt érzett tisztelet miatt eleve nem volt mit kihúzni, Mojse):

Valami dekoratív csajra gondoltunk, hiszen az összes igazi nagyágyú – Aigner Szilárdtól a hihetetlenül de tényleg hihetetlenül jó arc palóc gyerekig – férfi. Végignyálaztuk a kínálatot becsülettel. A tv2-n az a vörös bige elég tehetséges, Onyutha Judit sem rossz, de elég volt idén a Forma1 meg az elnökválasztás, nem kell túlfeszíteni a húrt. Az RTL-Klubon a kiéltebb 40-es eléggé felejthető, Pártai Lucia meg olyan korán van, hogy akkor általában még kevertezünk valami lepusztult talponállóban, így róla nem is hallottunk. Ekkor Nils feldobta, hogy ha Kudlik nem lehetett, akkor az ő kedvéért itt legyen már H. Bóna Márta. Eleinte elég morbidnak tűnt, mivel nem gondoltuk fontosnak a szakmai tapasztalatot meg a többi lekoptatós szöveget, amit a frissdiplomás néprajz-szakosoknak nyomnak. Beugrott azonban, hogy átment a Hír TV-re, és mivel Andrassew Ivánnál is jobban rettegünk a 2010-es hatalomváltástól, ezért igent mondtunk. Mi is pénzből élünk, dörgölődztünk hát egy kicsit. Becsületére legyen mondva, hogy ha az életünk múlna rajta, ebből a kínálatból mi sem a dekoratívaknak recsegnénk az URH-n viharkerülési tippekért.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 rtl lilu tévé m1 nők 2008 legjobb raj d.tóth byron h.bóna

A bejegyzés trackback címe:

https://ugocsa.blog.hu/api/trackback/id/tr37814241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása