HTML

Ugocsa Nobilitas

A nemesek országának nemes sajtója. Kíméletlen őszinteség liberálnáci és nemzetikommunista tollakból. Komolyan.

Gyűlölt ellenségeink; a belgák

2008.12.17. 20:45 :: Kurtz ezredes

Rovatunk ma végre elhagyja Európa reménytelenebbik felét, és szerencsét próbál a civilizáció és a kultúra bölcsőjének tekinthető nyugaton. No természetesen csak tréfáltunk. Az eddigi összes szánalomban – akármennyire kilátástalan népség lakta – legalább hazudtak magukról valamit, a belgák azonban saját maguk által elismerten sem léteznek.

Az összes közül ez az egyik legviccesebben keletkezett „ország”. A napóleoni háborúk után a nyugati hatalmak elpróbálták a későbbi Versailles-i békéket, és úgy döntöttek, éljen minden ember abban az országban, amelyhez nemzetiségileg tartozik, kivéve persze a vesztest. A dél-németalföldi tartományok mentek az északiak mellé, a francia kisebbséggel együtt. Ez az államalakulat még annyit sem ért meg, mint a legrövidebbet húzó trianoni mű, és ez legkevésbé a nagyhatalmak sara volt, sokkal inkább a helyi lakosoké. Természetesen nem nehéz rájönni, milyen banánhéjon taknyolt el az egész. A flamand ritka egy fösvény népség volt – akárcsak ma – így 15 év alatt az új tartományok szinte mindenben összebalhéztak a régiekkel. Kezdetét vette a világtörténelem legviccesebb forradalma – Dél-Amerika most a fair play miatt nem játszik – amit a dél-flamand és vallon, jólétben bágyadt sértődött dagadékok vívtak, az észak-flamand jólétben bágyadt irigy dagadékokkal. Mivel Hollandia már akkor is a világ egyik legvérengzőbb népének otthona volt, nem kell mondjuk mi történt. Kiállítottuk volna ezeket a szarrágó kufár seggfejeket ’56-ban valami Ferenc körúti kapualjba, hadd értelmezzék át kicsit a forradalom fogalmát. Az egész államocska kb. 2 hét alatt megalakult, a hollandok persze puffogtak még egy kicsit, és csak 9 év múlva ismerték el.

Belgium nemzeti lobogója

Az emberiségnek sajnos van valami érthetetlen és megmagyarázhatatlan vonzalma az ókori misztikum, történelem iránt. Mi – akik túl sokszor ücsörögtünk már ókor írásbelin a Gólyavárban, valami messzi és fülledt helyre kívánva a kínai jósolócsont feliratokat meg Hamurappi törvényoszlopát – teljesen értetlenül állunk ehhez a perverz hóborthoz. Valamiért azonban a tojás héját épphogy csak megkopogtató brüsszeli kiscsibe is úgy vélte, hogy az ókori elnevezést kéri magára. Miért nem tisztességesebb kiírni ilyenkor, hogy Új Állam vagy akármi? Miért kell mindig ilyen szánalmas, múltba révedő, hamis igazolás? Az 1100 évünkkel ezt nem is próbáljuk megérteni.

Ezt követő történelmükből megemlítenénk néhány jellemző dolgot. Az első rögtön egyik kedvenc koronás főnk, II. Lipót, aki a frissen megszerzett afrikai mocsárlázas dzsumbujt egyből magánbirtokká nyilvánította, majd nagyjából Bill Gates és Reinhard Tristan Eugen Heydrich különlegesen perverz elegyeként zsigerelte ki az egész esőerdőt a bennszülöttestül meg minden mástul együtt. Ma ennek a tizedéért a belgrádi kuruzslót már rég Hágában kényszerborotválják szóval a történelem tényleg igazságtalan. Másik igazi szégyenfoltjuk, hogy 26 év alatt kétszer ugyanúgy, 10 egész nap alatt szoptak ki a németektől – harmadszor csak azért nem jött össze, mert végre nem abba a szerencsétlen belga hadseregbe, hanem valami csapat, égőfüzér-aggató/karácsonyfa-díszítő jenkibe botlottak bele Hassler ezredesék. 

 

 „Az ismeretlen zaklatott gyermek” A pedofilia áldozatainak emelt emlékmű Brüsszelben

Térjünk át a jelenre. Nagyon fontosnak tartjuk külön kihangsúlyozni, hogy Belgium a jelenlegi Európa egyik szexuális-perverzió fellegvára. Míg a másikban – Ausztria – elsősorban a szenespincében lelakatolt, általában saját gyártmányú leányok derékig megnövesztett haját használják törülköző helyett – különösen az intim testrészek szárítására – addig Belgiumban inkább a pedofilia virágzik. Meg sem bírjuk számolni, hány aberrált pedofil gyilkos bukott meg az utóbbi évtizedben. Komolyan, Thaiföld hozzájuk képes egy békés, konzervatív, echós szekeres amish falu. Leghíresebb idekeveredett hazánkfia – Pándi András – sem véletlenül kattant meg ennyire, úgy látszik a szürke belga hétköznapok mindenkiből kihozzák a savdézsás állatot.

Még a rendkívül tényszerű CIA World Factbooknál is voltak olyan jó fejek, hogy bevették a belgák iparához a csavarhúzó, visszapillantó meg villamosgyárukat, de mi ne hagyjuk magunkat becsapni. Az ipari forradalomnak már rég vége. Akkor a világ egyik legjelentősebb ipari országa voltak, mára ezt már sikerült rendesen leépíteni. Miután ősi gyártmányuk – a ruha – Lanzhoutól nyugatra már sehol sem terem meg, nem is értjük, hogy egyáltalán miből élnek. Egyetlenegy jó dolgot készítenek, a sok búcsúban kapható vacakot leszámítva, ez pedig a sör. A belga ipar maradéka 2, azaz kettő darab termék előállításával foglalkozik. Mindkettő nélkülözhetetlen alapkelléke bármelyik lakatlan szigetre vetődött hajótörött tartalmas mindennapjainak: a csokoládé és a gyémánt.

Mi magyarok tényleg kárörvendő szemétládák vagyunk, akik teljes szívből kiröhögik az ilyen szerencsétleneket, a művelt nyugati világ azonban más. Bennük valóban vagy egy kis emberi érzés, szolidaritás. Látva, micsoda hihetetlen semmilyen hely ez a Belgium, szánalomból úgy döntöttek, valamennyi jelentős katonai és politikai szervezetük székhelyét itt fogják felállítani. Jelentjük a dolog felemásan sikerült. Természetesen nem a jószívű NATO meg EU tagországokkal van a baj – Brüsszel nélkülük ma nagyjából Mátészalkával lenne egyenértékű – inkább azzal, hogy Belgium ugyanolyan semmilyen ma is, mint 50-100-150 évvel ezelőtt. Olyan ez, mint az újgazdag kölök, akinek a szülők a segge alá raknak mindent, kocsit, lakást, IBS-diplomát, kapcsolatokat, aztán mégsem viszi soha semmire.

Az utóbbi pár évben két dolog volt, ami egy kis színt vitt a rendkívül sótlan belga közéletbe. A helyi Szeszélyes Évszakokban bejelentették, hogy az egész kreált szarkupac megszűnt, feloszlott, ennyi, kész. Jellemző módon az abszurd humorra nagyjából Szíjjártó Péter szintjén fogékony belgák nagy része ezt komolyan bírta venni, és lélekszakadva hívta családtagjait, ismerőseit. Ezután hetekig kellett nyugtatgatni fizetett hirdetésekben a sok kretént, hogy „Nem-nem, nyugi, az országok nem szoktak csak úgy megszűnni. Még a miénk sem fog, akármennyire belga.” Talán még ennél is nagyobb pánikot váltott ki Belgium-szerte, amikor Szlovákia külpolitikai integrációja révbe ért. Ekkor komolyan tartottak attól, hogy a nyugati világ szánakozó tekintete megakad északi szomszédunkon, és a teljes kócerájt, amiből egész Brüsszel él, elköltöztetik mondjuk Malackába vagy Zsolnára. Szerencsére a sok hülye autógyáros beugrott Verheugenék helyett, bár ha van egy icike-picike igazság a világon, a tótéknál megtelepedett gyárakat most elviszi a világválság.

Rövid összegzés: Ha a tótokat még meg is úszták, Moldova integrációja után nincs az az Isten, hogy ne Kisinyov legyen a sok atombombás Teréz Anya szeme-fénye. Jót fogunk röhögni a pofájukon, amikor kétségbeesetten bámulnak a sok öltönyös költözködő köcsög után.

 

 

3 komment

Címkék: eu pedofília nato belgák molesztálás abberáció

A bejegyzés trackback címe:

https://ugocsa.blog.hu/api/trackback/id/tr71828703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trédoff · http://polgarda.blog.hu 2008.12.17. 21:16:20

Kedvenc sorozatom folytatódott és ennek nagyon örülök, ugyanakkor most egy kissé csalódott vagyok. A belgák rettenetesen gáz népség - pontosabban hát nem is mondhatjuk, hogy népség na de mindegy - viszont van egy-két figyelemreméltó bennük. De jure miattuk ugrott be Anglia az első vh-ba, egy olyan tömeggyilkossal büszkélkedhetnek, mint II. Lipót, aki hihetetlen érzékkel párosította a modern fegyverek adta lehetőségeket a néger törzsek ősi ösztöneivel és még a svájci tömeggyilkos vébén is szépen szerepelt ha jól emlékszem. Ezen kívül pedig majd' kétszer olyan gazdagok mint mi (reálértéken, ha nominálértéken nézzük, akkor háromszor) és bár "ország" szinten tényleg nevetségesek, egyesével nagyon szépen kufárkodnak azzal a sok pénzükkel - konkrétan gazdagabbak mint a franciák.

venator 2008.12.19. 05:51:29

A dánokról valamit, könyörgöm! ;))

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2008.12.19. 12:46:04

Nagy ez a világ, de megígérhetem, mindenki sorra kerül egyszer.
süti beállítások módosítása