HTML

Ugocsa Nobilitas

A nemesek országának nemes sajtója. Kíméletlen őszinteség liberálnáci és nemzetikommunista tollakból. Komolyan.

Sztárok nekünk – Az első magyar Smer-szimpatizáns

2008.12.18. 02:59 :: Gudea enszi

Az Ugocsa Nobilitas véletlenül egy hatalmas titokra derített fényt. Megtaláltuk Magyarország első Smer-szimpatizánsát (igen, a szlovák kormánypártról van szó). Az illetőt Andrassew Ivánnak hívják, és újságírónak adja ki magát. Egészen december 16-ig senki sem sejthette a mélyben lappangó igazságot, tegnap azonban lehullt a lepel. Andrassew egyszerűen leszélsőségesezte az MSZP-t. Ez ugyan már magában is hírértékkel bír, de most jön csak a valódi szenzáció! Ezzel a véleményével ugyanis felsorakozott Dušan Čaplovič szlovák miniszterelnökhelyettes, a Smer egyik alapembere mellé, aki bő egy hónapja ugyanezzel állt elő. A kérdést tisztázandó, otthonában, a nemrégiben felújított keleti pályaudvari aluljáró délkeleti-kijárójánál kerestük meg a Tanár Urat.

Érkezésünkkor éppen motorkerékpárok durrogása verte fel a környéket, és Andrassew úr – szemében őszinte félelemmel – beljebb húzódott az aluljáróba. Miután megmutattuk a MÚOSZ-igazolványunkat, és kiderült, hogy nem az Indextől vagy az Origotól vagyunk, megkönnyebbülten sóhajtott fel: "azokkal a fasiszta banditákkal én egy szót sem kívánok már váltani", majd készséggel állt a rendelkezésünkre.

 

 

 

 

 

Az Ugocsa Nobilitas olvasói nevében üdvözlöm! Mi a véleménye arról, hogy egy tegnapi írása alapján önt a Smerrel, a szlovák kormánypárttal hozták hírbe?

Tanulhatnánk a szlovákoktól! Egy fiatal demokrácia, mégis példásan prosperálnak. Emellett az uniós normáknál nagyobb jogokat biztosítanak a magyar kisebbségnek, amire joggal büszkék. Talpig demokraták!

De mégis, mi igaz a hírből, hogy Ön a Smerrel kokettál?

Nagy híve vagyok a Smernek, és Robert Ficonak személyesen is. És igenis felvállalom ezt! Szlovák vagyok, ha kell! Igazságtalan, sőt egész egyszerűen undorító, ahogy a kirekesztő magyar politikai elit, főleg a Fidesz és Orbán Viktor kígyót-békát kiabál rájuk! Érthetetlen, hogy nem lehet elhallgattatni ezeket az aljas hangokat. Ez így nem demokrácia.

Mi a véleménye arról, hogy a Smer a szélsőjobbal szövetkezett?

Ez tipikusan a Fidesz gerinctelen ferdítése. Orbán Viktor bármikor kész kárt okozni Magyarországnak. Minden lehetséges módon próbálja befeketíteni a szlovákokat, ez is csak a kicsinyes hatalmi ambícióit szolgálja. Sajnos az MSZP is melléállt ebben.

Ennyire kiábrándult a magyar politikából, hogy külföldön keres pozitívumokat?

Sajnos Magyarországon már egy párt sincs, amely a megfelelő népi-demokratikus mederbe irányíthatná az országot. Pedig pont egy kellenne, hogy boldog legyek.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp demokrata szélsőséges smer andrassew

A bejegyzés trackback címe:

https://ugocsa.blog.hu/api/trackback/id/tr36829115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása