HTML

Ugocsa Nobilitas

A nemesek országának nemes sajtója. Kíméletlen őszinteség liberálnáci és nemzetikommunista tollakból. Komolyan.

Sztárinterjú Kárász Róberttel

2009.01.08. 05:09 :: Kurtz ezredes

Vendégünk Kárász Róbert televíziós újságíró és médiaszakember, akit mostanában Liptai Claudia párjaként, a méltán népszerű „Mokka” című televíziós műsör vezetőjeként láthatunk.

- Szervusz Robi, üdvözlünk az Ugocsa szerkesztőségi különtermében. Engedd meg, hogy bár nem ismerjük egymást, mégis az oldottabb légkör kedvéért és a kollegiális viszony miatt is tegeződhessünk!

- Szervusztok. Természetesen, semmi akadálya, én amúgy is egy elég oldott pali vagyok általában. Üdvözlöm valamennyi kedves olvasótokat.

- Robi, légy szíves árulj el egy titkot nekünk! Iszonyatosan foglalkoztat minket ez már elég régóta, és országos jelenségnek tűnik. Te, aki azért mégsem vagy – nem is látszol – akkora suttyónak, mint a magyar média műsorvezetőinek jelentős része, akik hát valljuk be őszintén, ilyen eszméletlenül jól fizető, és a világon semmi komoly kvalitást nem igénylő állásra soha a büdös életben nem számíthatnak. Szóval te miért érzel ekkora késztetést, hogy hajnali fél 5-kor kelljen megkávéznod az egyik legidétlenebb reggeli műsor vezetői székének kedvéért?

- Ne haragudj, de ezt vissza kell, hogy utasítsam. A Mokka az egyik legjobban teljesítő és legdinamikusabban fejlődő programunk a reggeli sávban. A kereskedelmi csatornák közti versenyben rendre piacvezető, és sokkal jobban teljesít konkurenseivel szemben, mint például a későbbi műsorsávban sugárzott, sajnos várakozáson alul teljesítő társai. A 18-49 év közöttiek körében például…

- Ne haragudj, hogy félbeszakítalak, de ez minket kurvára nem érdekel. Az már sokkal inkább, hogy milyen Havas Henrik kis ösvénykéin csatangolni? Nem feszélyez, hogy mindig a Mester apró vizeletcseppjeivel megjelölt csapásokon kell loholnod?

- Bocsáss meg, de ismét nem értem, hogy mire célzol ezekkel a provokatív megjegyzéseiddel.

- Jajj Robikám, tényleg legyél már tényleg egy kicsit oldottabb. Azt próbáltuk neked virágnyelven kifejezni, hogy te is nagy "köz" vászonzsákokban cipeled ki a köteg húszezreseket a kormányzati kommunikációs irodákból, és nemrég még a helyére is beültél műsort vezetni. Apropó, az öreg nagy fingó hírében áll, és nem néznénk ki belőle, hogy a kamerák kedvéért visszafogná magát, nem büdös a plüss amin ücsörögsz?

- Hát… Hát…

- Jó, jó, csak tréfáltunk, ne ijedj meg. Váltsunk témát. Mondd, Liptai Claudiát nem félted? Ezt, most úgy értjük, hogy mint közeli munkatársa igazán elbeszélgethetnél vele. Megértjük, hogy kell a pénz, meg a Karcsinak is sok az előző házasságából való gyereke, de régebben csak a Szomszédokban meg a Csííízben égette magát, ma meg fabábukkal mutat be különféle hardcore bukkake technikákat azzal a női Jabbával. Kicsit sem aggódsz, hogy esetleg öngyilkossággal fog végződni ez az ígéretes karrier?

- Claudia egy elbűvölő asszony, remek anya és kivételes műsorvezető. Hihetetlenül erős és okos nőnek ismertem meg, és egész eddigi pályafutásom alatt soha még ilyen nagyszerű kollégával nem találkoztam, aki…

- Azért mi a Bandiból többet nézünk ki, mint a vörös démon igéző butaságából, ne is haragudj. Nem értjük, hogy ebből miért nem lett címlapsztori annak idején. Szellemi fogyatékosokból, akik 6 évesen még leukoplaszttal letapasztott nagyítóüveggel a képükön mennek ki a táblához, hogy lássanak valamit a kurva számtanpéldából, még az olyan nyitott társadalmakban sem lesz milliárdos közpénzeket elsíboló kormányszóvivő, mint a dán meg a finn. Ti hogy a picsába csináltátok ezt meg? Ne mond már, hogy ez az idióta fekszik ennyire jól a Feriéknél, hát csak te vagy itt az agytröszt nem igaz?

- Nos az az igazság, hogy elég meghitt, mondhatnám baráti viszonyban vagyok a Gál Zolival, aki még régen örsvezetőm is volt Csillebércen, de ennek természetesen semmi köze nincs cégünk kormányszóvivői megbízatásához, ez egy teljesen más terület, ami…

- Értjük. Mik mehettek ott a zuhanyzóban! (Kacér homoerotikus kacsintás az interjúalanyra, aki ettől láthatóan zavarba jön.) Nos, már csak arra várjuk a kérdést, hogy Danks Emese, Budai Bernadett és Daróczi is beférnek-e majd a Mokkába, vagy valamelyikük kénytelen lesz megelégedni az Aktív, vagy valami telefonos szarság vezetésével?

- Elnézést, de miért…

- Hát arra gondoltunk, hogy azt a lófejű csajt is simán benyomtátok, aki nem járatta volna a prüntyőkéjét egy oviba a Batiz Bandiékéval, szóval csak azért – na nem mintha felkelnénk ezért reggel – hogy mire számítsunk? Azurák nem akar szót vinni?

- A Csabi politikailag nem elég elkötelezett és megbízható, de mint kollégát és tanárt nagyon nagyra…

- Baszki, azért mert az agglomerációban lakik még egyáltalán nem biztos, hogy fideszes, hát ne legyél már Farkasházybb a Farkasházynál, te sokkal szélesebb látókörű szockónak tűntél, aki legalább színlel némi pártatlanságot. Ja tényleg. Mali ste príjemnú lyžovačku v slovenských horách?

- Tessék?

- Ezek szerint akkor csak Sturovóig jutottál el. Itt az előtérben van két érdekes kiadvány, biztos tetszeni fog, nézd meg nyugodtan. A történelem 100 híres szlovákja, és a Nagymorva Birodalom helységnevei. Köszönjük, hogy eljöttél, szevasz!

- Köszönöm én is, szevasztok! (Feszengve matat a telefonjával, mialatt zsebre teszi a két kis füzetet, néhány szem szaloncukrunkkal együtt.)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bulvár lopás közpénz kárász róbert

A bejegyzés trackback címe:

https://ugocsa.blog.hu/api/trackback/id/tr48864808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása