HTML

Ugocsa Nobilitas

A nemesek országának nemes sajtója. Kíméletlen őszinteség liberálnáci és nemzetikommunista tollakból. Komolyan.

Olvasói hozzászólások

2009.03.05. 03:02 :: Kurtz ezredes

2009.01.10. 11:06 · Buga_Jakab

Zavarbaejtő helyzet. Ha anyázni kell, azt tudja az ember, de most tétova jó érzéssel nézelődök.

 Ezt megtesszük mi helyetted. Szerbek a jó kurva anyátokat!!!

 

 2009.01.20. 17:13 · bence84

 Nagyon jók a cikkek, jókat nevetek, ne hagyjátok abba! Hajrá! :)

 Olyannyira nem fogjuk, hogy a jövő héttől az Ugocsa mellett elindítunk egy specializált szakblogot is.

 

 2009.01.28. 08:25 · Url: http://tomkeller.blog.hu · [TOM KELLER]

 Én német tanárokkal teli gimibe jártam, ahol megtapasztalhattam az általad leírt jelenséget, a tanárok sok esetben értetlenségüket fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy a magyaroknak miért van ennyi nemzeti ünnepük és ezeken miért ÉNEKLIK A HIMNUSZT!!!?

A másik ilyen dolog a történelem órákhoz kapcsolódóik, folyton kijavításra került a MI EZT MEG AZT TETTÜK az ADOTT NÉP EZT MEG AZT TETTÉRE .Na jó ez lehet egyszerű objektivitás is, de érezhető volt, hogy a történelmet , mint másokról szóló históriáknak tekintik sokan , nem pedig a közös előzményeiknek.

 Azért ismerjük el, hogy Angie mama szebben küldte el Ferit a picsába, mint Horn Gábor. Lehet, hogy ez a gyógyulás kezdete?

 

 

2009.02.14. 16:21 · lump

 Nyitva a szem, mozog a száj, de agy pajtás már rég elmenekült! Ugye Percy?

 Könnyű nektek onnan, a hármashalmos eurók földjéről…

 

 2009.02.14. 18:33 · öntelt radírpók

 jó írás

 Hát tudunk mi rosszat, most őszintén?

 

 

2009.03.04. 23:31 · MacPhisto

 Nézzük, hogyan realizálódik az ún. hagyományos értékrend az amerikai dél zászlóshajójában, Texasban.

Az államban háromfajta embertípus található: a fehérgalléros, a kékgalléros és a maxikói menekült. Amikor nem az unokatestvéreikkel paráználkodnak, a kékgallérosok a mexikóiakra vadásznak, hogy megőrizzék a fehérgallérosok nyugalmát. A fehérgallérosok nagyon hasznos dolgokkal vannak elfoglalva, amelyek az emberiség közös javát szolgálják: az egyik az olajlobbi, amelyikkel megakadályozzák, hogy környezetbarát hajtóanyagokat használhassunk, a másik a fegyverlobbi, amivel más kontinensen futtatják az olajlobbit.

Az állam fővárosa nem Houston, netán Dallas (ami amúgy egy préri, egy darab múzeum van benne, amelyik Bobby Ewing parókáját mutatja be), hanem a poros kis Austin. Ennek a sötét, elmaradott államnak - amit egyébként erőszakkal oroztak el Mexikótól - a büszkeségei Lyndon B. Johnson elnök, aki a XX. század második felének egyetlen haladó szellemű (persze keleti parti, katolikus) elnökének életét kioltó merényletet követően - ami hogy, hogy nem éppen Dallasban történt - került hatalomra, demokratikus választás nélkül, valamint George W. Bush, aki választási csalással érte el ugyanezt. Hogy mi a közös a texasi gyökereken túl? Nos, a nemzet két legsikertelenebb háborúja fűződik kettejük nevéhez, Vietnam és Irak.

Texas természetesen egyéb nevezetességeket is kínál. Az állam nevezetessége a NASA űrprogramja, amelyben azonban csak neves keleti és nyugati parti egyetemeket végzett szakemberek működtetnek. (Állítólag egyik sem beltenyészet házasságból született, ezért a texasiakhoz képest érthetetlenül magas az intelligenciahányadosuk.)

Itt székel a pofátlanul America's Teamnek hívott kupleráj, Jerry Jones tulajdona, a Cowboys. A Cowboysról annyit érdemes tudni, hogy útonállóként kifosztották a Minnesota Vikings csapatát, majd ebből nyertek pár bajnokságot. Azóta se kép, se hang. Van itt egy szintén Minnesotából lopott termék, a Stars. Erről a csapatról annyit érdemes tudni, hogy történelmének legjobb csatára Michiganben született, legjobb hátvédje szintén Michiganben született, a legjobb kapusa pedig a michigani egyetemre járt. Itt található még a Rangers és a Mavericks székhelye is. Utóbbiról annyi elég is lesz, hogy ma nemcsak a csapat legnagyobb sztárja, de az egész állam németül beszélne, ha a "Demokrácia fegyvertára", azaz Detroit nem menti meg belterjes seggüket a világháborúkban.

Többször nekifutottunk írásodnak, és bár nemcsak Ike-ot és Dallas 75 kibaszott jó múzeumát hiányoltuk belőle, mégsem fogunk itt belekötni semmibe. Legyél már egy kicsit rossz kisfiú! Ebben a kurva országban úgyis csak a Bárándy-klán lesz a tűz közelében, ha a fene fenét eszik is. Texas király hely, SUV-val kivégzésre járni meg még királyabb. Ne legyen már a világ minden jó dolgának elrontója az a szerencsétlen Társaság a Szabadságjogokért gittegylet!

 

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://ugocsa.blog.hu/api/trackback/id/tr93982314

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: จัดฟัน 6 เดือน 2018.12.23. 05:02:18

austin speed dating - Prozac sildec pe dm syrup ok to take together

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lump 2009.03.06. 11:43:43

naná,h jó nekünk! csak ránézünk a pénzünkre, máris elkap minket az önfelett nevetés, a lenéző kacagás. bezzeg ti a pénzetek csak undorító fasiszta büszkeséget csalhat lelketekbe - a bankókon pózoló arcokra gondolok, nem a jelenlegi csodás 315,77-es EUR/HUF árfolyamra:)
süti beállítások módosítása